ОСТАННІ НОВИНИ

9 березня Львівщина прощається відразу із п’ятьма захисниками

Андрій Котенський

|

Сьогодні, 9 березня,  Львівщина прощається відразу із п’ятьма захисниками, які віддали своє життя за незалежність України, повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

Дмитро Цюрко – львів’янин.

Із перших місяців повномасштабного вторгнення добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку фронту у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. За особисту мужність Дмитра нагородили численними відзнаками. Захисник загинув 1 березня 2024 року у віці 39 років.

Микола Ізьо – уродженець села Гостинцеве.

Від початку повномасштабного російського вторгнення боронив Україну на східному напрямку фронту у лавах 42-ї окремої механізованої бригади оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Загинув воїн 5 березня 2024 року. Йому було 40 років.

Роман Яхимець – захисник із села Старява.

Після російського вторгнення у 2014 році виконував бойові завдання в зоні АТО. А з початком повномасштабної війни повторно вступив до лав Збройних Сил України. Проходив службу у військовій частині А4056. Загинув військовослужбовець 3 березня 2024 року. Йому було 43 роки.

Юрій Марцун – житель селища Славське.

Під час повномасштабної війни виконував бойові завдання на східному напрямку у населеному пункті Дружба Донецької області. Герой загинув 6 березня 2024 року в день свого народження. Юрію виповнилося 46 років.

Віктор Пронюк – захисник з міста Жидачева.

Під час повномасштабної війни проходив службу у військовій частині А0998. Помер Віктор 7 березня 2024 року у Львівському госпіталі. Йому було 48 років.

Вічна пам’ять усім героям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *