ОСТАННІ НОВИНИ

Західний експертно-технічний центр Держпраці закликає припинити тиск

Новини компаній

|

Колектив ДП «Західний експертно-технічний центр Держпраці» закликає припинити дискредитацію і тиск та не перешкоджати діяльності експертно-технічного центру.

Заяву колективу подаємо без змін:

«Ми, коллектив ДП «Західний експертно-технічний центр», звертаємось до громадськості, журналістів, місцевої влади та Державної служби України з питань праці з відкритим листом.

Останнім часом у засобах масової інформації постійно з’являється недостовірна інформація з метою дискредитації центру і блокування його роботи. Кому ж вигідні ці статті? Хто є їхнім замовником? Та чому блокують роботу одного з найбільших та найсильніших експертно-технічних центрів в Україні?

Ми просимо звернути увагу на коректність подібних «журналістських» дописів, які не підтверджені ніякими фактами.

ДП «Західний експертно-технічний центр» зараз продовжує працювати, виплачувати заробітну плату своїм працівникам та сумлінно сплачувати податки до бюджету. Наразі центр забезпечує роботою понад 90 працівників, з них більше 40 є кваліфікованими експертами.

Хочемо наголосити, що:

– ДП «Західний експертно-технічний центр Держпраці» станом на час оприлюднення заяви є найдорожчим подібним центром, проданим на аукціоні, відтак у бюджет надійшло 45 млн гривень.

– Команда, яка прийшла працювати, повністю зберегла колектив і специфіку роботи центру. І це незважаючи на безперервні та безпідставні чутки, що центр нібито куплено заради землі та приміщень, а сама установа припинить свою діяльність.

– З моменту приватизації центру результатом успішної роботи центру бюджет отримав понад 10 мільйонів податків.

Тож просимо не перешкоджати діяльності експертно-технічного центру, припинити публікацію «замовних» статей та не здійснювати тиск на колектив центру.

З повагою, колектив ДП «Західний експертно-технічний центр».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *