ОСТАННІ НОВИНИ

Академію сухопутних військ відвідала делегація зі Швеції

|

Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала делегація військових освітян Королівства Швеція на чолі зі старшим радником начальника Університету оборони цієї скандинавської країни Пером Лагером. Про це повідомив керівник НАСВ Павло Ткачук.

«Сьогодні, як ніколи, великого значення набуває підтримка і допомога нашої боротьби з боку авторитетних іноземних друзів. Важко переоцінити внесок і місію, яку реалізує Швеція у боротьбі українського народу проти путінської росії.

Швеція здійснила цілком виправданий крок гарантії своєї незалежності й територіальної недоторканості – вирішила приєднатись до НАТО. Цим шляхом справедливо слідуємо і ми», – повідомив Павло Ткачук.

Шведська делегація ознайомилась із історією та сучасністю нашого вишу, досвідом підготовки військових фахівців для Сил оборони та безпеки України в умовах протистояння російської збройної агресії.

Також сторони обговорили сучасні світові тенденції та проблем й військової освіти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *