ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти скинули авіабомбу на Костянтинівку: є постраждалі

Ольга Денисяка

|

Російська армія 7 березня нанесла авіаудар по Костянтинівці на Донеччині, постраждало двоє людей.  Про це йдеться в повідомленні Донецької обласної прокуратури.

Так, близько 15:10, армія РФ нанесла авіаудар «КАБ-500» по м. Костянтинівці. Внаслідок влучання засобу ураження по приватній житловій забудові отримали тілесні ушкодження двоє містян: 43-річному чоловіку з різаними ранами голови надано допомогу на місці, а жінку 76 років доставили до лікарні з мінно-вибуховою травмою й пораненням обличчя.

Під час атаки окупаційних військ постраждалі перебували в своїх оселях та дістали ушкодження від розбитого скла.Крім того, вибуховою хвилею пошкоджено щонайменше 35 домогосподарств, 2 багатоквартирні будинки, адмінбудівлю, електромережу й 5 автомобілів

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *