ОСТАННІ НОВИНИ

Макрон заявив, що в підтримці України нема «червоних ліній»

Ольга Денисяка

|

Лідери парламентських партій Франції вранці 7 березня зустрілись із президентом Емманюелем Макроном, який розповів їм про ситуацію на полі бою в Україні й те, як він бачить французьку підтримку Києва. Про це повідомляє

Згідно з коментарями лідерів комуністів Фаб’єна Русселя та ультраправого «Національного об’єднання» Джордана Барделли, Макрон підтвердив їм, що не має наміру встановлювати «жодних обмежень» або «жодних червоних ліній» щодо підтримки з боку Франції.

Голова французьких «Зелених» Марін Тондельє, підсумовуючи міркування Макрона, сказала, що «встановлення обмежень для нас самих дасть президенту Росії Владіміру Путіну порівняльну перевагу».

«Президент дуже серйозно говорив про необхідність швидкої мобілізації додаткових ресурсів для боротьби з російською загрозою в Україні», – розповів один із присутніх на зустрічі політиків Бертран Панше.

Кілька присутніх на умовах анонімності розповіли, що Макрон на зустрічі «з картами в руках» пояснював ризики відходу України від лінії фронту на користь російської армії.

«Він пояснив нам, по суті, що як тільки ми підтримаємо Україну, але почнемо говорити, що обмежуємо себе, Володимир Путін, швидше за все, матиме успіх», – пояснив один зі співрозмовників. На Єлисейських полях зустріч Макрона з лідерами політичних партій поки не коментували.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *