ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть держреєстратора, який незаконно віддав приміщення у Львові

Ольга Денисяка

|

У Львові судитимуть 31-річного колишнього держреєстратора за незаконну реєстрацію права власності на приміщення у Львові. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що обвинувачений, перебуваючи на посаді державного реєстратора, достовірно знаючи про відсутність документів щодо прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта, а також, що подана довідка про загальну площу об’єкта не відповідає дійсності, незаконно вніс до Державного реєстру прав зміни щодо права власності на об’єкт нерухомого майна.

Внаслідок цього з комунальної власності фактично вибуло нежитлове приміщення, що розташоване в одному із районів Львова. За клопотанням прокурора на вищевказаний об’єкт судом накладено арешт.

Справу стосовно 31-річного мешканця Львівщини скерували до суду. Його обвинувачують у несанкціонованій зміні інформації, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації (ч. 1 ст. 362 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *