ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові провідник не впускав у потяг жінок, поки першим не зайде чоловік

Маркіян Рой

|

У вівторок, 5 березня, у Львові під час посадки на поїзд провідник «Укрзалізниці» не впустив у вагон жінок, поки першим не зайде чоловік. Про інцидент повідомила військовослужбовиця Ірина Бобик.

За словами жінки, при посадці пасажирів у поїзд «Львів – Запоріжжя» провідник Петро Ковбасюк відмовлявся розпочинати посадку пасажирок у вагон, аргументуючи, що першим має зайти чоловік-пасажир. Оскільки чоловіка не було, то гурт пасажирок чекав на пероні.

«На мої спроби вирішити ситуацію мирно (я нагадала пану провіднику, що 21 століття надворі, і що жінки теж люди) пан провідник не реагував», – зазначила Ірина Бобик.

Лише коли Ірина Бобик сказала, що вона – чинна військовослужбовиця, провідник зрештою пропустив жінок у вагон.

«Я, звісно, розумію, що ситуація – не кінець світу. Але я за те воюю, щоб у тилу мене змушували себе відчути недолюдиною на догоду магічному мисленню і давнім забобонам?», – додала Ірина Бобик.

У пресслужбі Укрзалізниці вже відреагували на інцидент – перепросили за незручності та пообіцяли розібратися у ситуації. За їхніми словами, компанія дотримується принципу рівноправності, а також працює над підвищенням кваліфікації провідників.

«Ми обов’язково привернемо їхню увагу до поточної ситуації та проведемо процес перевиховання, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Ми не забобонні і серйозно ставимося до даного випадку і зобов’язуємося ретельно розглянути цю ситуацію та вжити необхідних заходів», –прокоментували у пресслужбі Укрзалізниці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *