ОСТАННІ НОВИНИ

У Бєлгородській області палає нафтобаза. ЗМІ пишуть про атаку дрона

Ольга Денисяка

|

У Бєлгородській області Росії зранку безпілотник атакував нафтобазу, внаслідок чого спалахнули три її резервуари. Про це повідомив губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

«НП у Губкінському міському окрузі. Після вибуху зафіксовано пожежу на інфраструктурному об’єкті. Постраждалих немає. Оперативні та аварійні служби працюють на місці», – йдеться в повідомленні Гладкова

Українська правда з посиланням на власні джерела у розвідці підтверджує ураження та заявляє, що атака на нафтобазу – операція ГУР МОУ. Нафтобаза використовується військових цілях.

Російські Telegram-канали стверджують, що дрон атакував нафтобазу АТ «Бєлгороднафтопродукт» у селі Долгоє.

За інформацією Mash, атака сталася о 8:50 ранку, і наразі на території нафтобази горять два резервуари. За даними 112, горить один резервуар. Обидва Telegram-канали пишуть, що пожежа триває.

Крім того, губернатор Курської області Роман Старовойт повідомив, що внаслідок обстрілу залізничної станції Глушкове сталася пожежа та знеструмлення. За його словами, загорання вже загасили. Пошкоджено лінії електропередачі.  Він додав, що внаслідок атаки станція Глушкове  і село Кульбаки залишилася без електропостачання.

РИА Новости із посиланням на екстрені служби РФ повідомляють, що горять три резервуари нафтобази під Бєлгородом. Водночас, як зазначає агенство, у російському МНС підтвердили пошкодження одного резервуару. Там стверджують, що загрози поширення вогню немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *