ОСТАННІ НОВИНИ

Україна зламала сервери Міноборони РФ і отримала доступ до секретних документів, – ГУР

Маркіян Рой

|

Українська розвідка здійснила успішну атаку проти міністерства оборони Росії, у результаті чого вдалося отримати доступ до серверів, шифрів та секретних документів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

У розвідці зазначили, що тепер Україна володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало Міноборони РФ, а також – масивом секретної службової документації російського відомства.

Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між понад 2000 структурних одиниць Міноборони Росії.

Одержана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського міноборони та його ланок.

«Аналіз отриманих даних також допоміг ідентифікувати генералітет, інших високих керівників структурних підрозділів мо рф, а ще заступників, помічників, спеціалістів – усіх, хто використовував софт для електронного документообігу під назвою «бюрократъ», – йдеться в повідомленні.

Розвідка зазначає, що у її розпорядженні опинилась службова документація заступника міністра оборони РФ Іванова Тимура Вадимовича, який «відіграв важливу роль у тому, що кібератака стала успішною».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *