ОСТАННІ НОВИНИ

Україна продовжила «транспортний безвіз» з Туреччиною

Андрій Котенський

|

Україна домовилось з Туреччиною про продовження лібералізації вантажних перевезень щонайменше до завершення війни. Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення.

«Транспортний безвіз», або ж лібералізація вантажних перевезень, включає двосторонні вантажні перевезення та перевезення транзитом.

«Продовження лібералізації вантажних перевезень – це приклад ухвалення рішень на основі цифр та реальних показників щодо позитивного впливу на ринок двосторонніх перевезень. З усього експорту, що ми поставляємо до Туреччини, близько 15% – автомобільним транспортом. Турецькі компанії імпортують до нас саме автомобільним транспортом майже 60% з усього обсягу товарів», – повідомив віцепрем’єр-міністр з відновлення – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Відтак для виконання вантажних і транзитних перевезень не потрібно дозволів. Домовленості включають бездозвільний проїзд для порожнього вʼїзду вантажівок. Відповідне рішення зафіксоване протоколом засідання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *