ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська опера прокоментувала ситуацію з артистами, які не повернулися з гастролей

Маркіян Рой

|

У Львівській опері з’ясовують мотиви, чому двоє артистів не повернулись з гастролей, там проводять внутрішню службову перевірку. Про це повідомили на сторінці театру у Facebook.

«У Львівській національній опері відбулися збори балетної трупи театру. Серед інших питань обговорили й ситуацію, що набула медійного розголосу, – із артистами балету, які не повернулися з гастролей. Для ЗМІ, що активно цікавляться цим інцидентом, наголошуємо: станом на сьогодні артистка балету Юлія Михаліха-Рома повернулася до роботи в театрі», – йдеться у повідомленні.

Йшлося про те, що зниклими були Андрій Михаліха, Юлія Михаліха-Ром та Богдан Ключник. Однак вже стало відомо, що Юлія Михаліха-Ром повернулася до України та роботи в театрі.

На кінець лютого, при спробі знайти на сайті опери інформацію про цих артистів, їхні профілі були відсутні або видалені. Однак 1 березня сторінка Юлії Михаліхи-Ром була відновлена.

У театрі зазначили, що щодо інших двох артистів здійснюється офіційне службове розслідування відповідно до трудового законодавства, для з’ясування причин їхніх дій.

Нагадаємо, з гастролей в Естонії та Фінляндії до України не повернулися троє артистів Львівської опери – Андрій Михаліха, Юлія Михаліха-Ром та Богдан Ключник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *