ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на ще двох дорогах запрацювали камери TruCAM

Ольга Денисяка

|

З 29 лютого на Львівщині збільшили кількість ділянок, де використовують радари вимірювання швидкості TruCAM. Ще два прилади вимірювання швидкості запрацюють на дорогах Львова та області. Про це повідомляє патрульна поліція України.

Зокрема, патрульні з TruCAM працюватимуть на вулиці Липинського у Львові та на трасі Львів-Самбір-Ужгород. Загалом у Львові контролюють швидкість за допомогою камер на п’яти ділянках, а в області на дев’яти.

Загалом в Україні патрульні з приладом TruCAM працюватимуть на 31 новій ділянці. Всього на дорогах України працюватиме 150 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 279 ділянках автомобільних доріг.

«Прилади TruCAM поліцейські патрульної поліції використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки в поєднанні методів вимірювання. Місця визначено відповідно до стану аварійності та на аварійно-небезпечних ділянках і місцях (ділянках) концентрації ДТП, скоєних через порушення водіями  встановлених обмежень швидкості руху», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *