ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з шістьма Героями

|

У вівторок, 27 лютого, Львівщина попрощається з шістьма загиблими Героями. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Василь Кольбух

Житель села Магерів Добросинсько-Магерівської громади. Воїн був молодшим сержантом військової частиниА4856. Загинув 13 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Богданівка Донецької області у віці 33 роки.

Тарас Сороколіт

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Після проходження навчань виконував бойові завдання у лавах 37-ї окремої бригади морської піхоти Військово-морських Сил Збройних Сил України.

Олег Панін

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації, попри відсутність бойового досвіду, добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони Не зважаючи на отримане поранення, повернувся на передову до побратимів.

Володимир Бахчиванжи («Докер»)

Уродженець міста Бердянськ Запорізької області. Із початком повномасштабного вторгнення став добровольцем Воював у лавах 3-ї окремої штурмової бригади За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» та нагрудним знаком «Ветеран війни».

Петро Лопатовський

Житель села Стоянці Мостиської громади. Був сапером інженерно-саперного взводу однієї з військових частин. Загинув 17 лютого 2024 року від поранень, отриманих внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Ласточкине Донецької області.

Ігор Грицан

Народився у селі Великі Дідушичі Стрийської громади. Проживав з сім’єю у м. Стрию та навчався в Стрийському аграрному коледжі. Служив в Стрию та Червонограді на посаді майстер-сержант, брав участь в АТО з 2019-2021 роки.

Нагороджений почесним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «Ветеран Військової служби».

Після повномасштабного вторгнення долучився до захисту держави від окупантів.

Помер після важкої хвороби у лікарні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *