ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський анонсував кешбек за купівлю українських товарів

Ольга Денисяка

|

Громадяни України зможуть отримати компенсацію частини оплати товарів і послуг, вироблених в Україні, у межах нової державної програми кешбеку «Купуй українське», повідомив президент Володимир Зеленський на презентації платформи «Зроблено в Україні»  в Києві, повідомляє Інтерфакс Україна.

«За купівлю певних типів зроблених в Україні товарів і послуг громадяни України зможуть отримати повернення частини коштів на спеціальну картку», – сказав глава держави.

Зеленський уточнив, що дав відповідне доручення уряду, і наразі цю програму розробляють.

За словами президента, завданням цієї програми є, «щоб українські гроші залишилися в Україні та працювали в Україні».

«Це податки, це зарплати наших воїнів, це можливості нашої держави, зокрема й оборонні. Уже готують параметри українського кешбеку: фінансові й технічні», – зазначив президент.

Він додав, що необхідно постаратися, щоб програма кешбеку запрацювала вже цьогоріч.

Зеленський заявив, що новостворена платформа « Зроблено в Україні» має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави і підприємців.

Глава держави зазначив, що триває робота і над іншими державними програмами, які дадуть змогу вітчизняному виробнику масштабувати роботу.

«Це державні гранти, кредити, стимулювання виробництва, попиту через український кешбек, допомоги на зовнішніх ринках», – пояснив президент.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *