ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили схему продажу наркотиків ув’язненим

Ольга Денисяка

|

На Львівщині викрили трьох зловмисників, які налагодили схему продажу наркотиків у виправній колонії. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, на Львівщині підозрювані налагодили схему збуту бупренорфіну серед наркозалежних у місцях позбавлення волі.

Для цього учасник організованої групи, який перебував на волі, постачав «товар» своїм спільникам, у тюрму, де вони відбували покарання. Після того як заборонені засоби потрапляли в установу, двоє засуджених забезпечували їх реалізацію серед арештованих.

Під час обшуків у фігурантів вилучили наркотичні засоби, гроші, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази.

Трьом особам повідомили про підозру. Їм інкримінують незаконне придбання, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів (ч. 2, 3 ст. 307 КК України). Слідчі дії тривають, підозрювані знаходяться під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *