ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський про зустріч з Путіним у 2019 році: Довга розмова в різних тонах

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський розповів про зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним у 2019 році у Парижі. За його словами, бесіда між ним та була у «різних тональностях». Про це Зеленський сказав під час пресконференції після форуму «Україна. Рік 2024».

«У нас була довга бесіда в різних тональностях. Я йому говорив, що Мінські угоди не спрацюють, бо сама тематика відведення військ вздовж лінії зіткнення не працююча. Я йому пояснював конкретними цифрами. У мене вже був досвід, я проїхав контактну лінію. Я йому показував: “Подивись загальні цифри за час відведення”. Я йому показав, що ми будемо 20 років відводити й значить 20 років будемо у стані замороженого конфлікту.», – заявив Зеленський.

Також питанням розмови були історія по газу, про суд, який Україна виграла, а також обмін полоненими.

«Там було акцептування того, що вони передадуть гроші нам, ми отримали тоді гроші.І третє питання було щодо обміну. Тоді ми поміняли більше 100 людей», – додав президент.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *