ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти ракетами вдарили по Костянтинівці: зруйнували вокзал та церкву

Ольга Денисяка

|

У ніч на 25 лютого армія РФ завдала масованого удару по Костянтинівці Донецької області ракетами С-300. Внаслідок удару зруйновані будинки. навчальні заклади, вокзал та церква. Про це йдеться в повідомлені поліції Донеччини.

У повідомленні йдеться, що росія завдала масованого удару по Костянтинівці, попередньо – ракетами С-300. Поранено цивільну особу. Руйнувань зазнали будівля залізничного вокзалу,  храм, 2 приватних і 12 багатоквартирних будинків, 21 магазин, 19 торговельних павільйонів, три заклади освіти, 2 адмінбудівлі, пошта, кіоск.

У прокуратурі Донецької області повідомили про розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, вночі 25 лютого 2024 року російські війська завдали удару по інфраструктурному об’єкту м. Костянтинівки, ймовірно, з використанням КАБ-250.

Від вибуху отримала поранення жінка 75 років. На момент атаки вона перебувала у власній оселі, яка опинилася в зоні ураження ворожого озброєння. Також пошкоджено фасад храму, щонайменше 8 багатоквартирних будинків, крамницю й торговельні павільйони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *