ОСТАННІ НОВИНИ

Володимир Зеленський та прем’єр-міністерка Данії прибули до Львова

Маркіян Рой

|

У п’ятницю, 23 лютого, президент Володимир Зеленський та прем’єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен прибули до Львова. Про це повідомили у пресслужбі Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський разом із прем’єркою Данії відвідали Марсове поле та вшанували пам’ять загиблих захисників України.

«На Марсовому полі Личаківського кладовища разом із прем’єр-міністеркою Данії Метте Фредеріксен вшанували пам’ять загиблих захисників України. Ми ніколи не забудемо героїв, які захищали нашу незалежність, свободу та майбутнє. Вічна слава всім, хто віддав своє життя за Україну!», – йдеться в повідомленні.

Разом із Президентом України Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Королівства Данії Метте Фредеріксен, участь у заходах також взяв керівник офісу Президента України Андрій Єрмак, заступник керівника офісу Президента Олексій Кулеба, начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, мер Львова Львова Андрій Садовий, керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Високоповажні особи, зокрема, взяли участь у церемонії вшанування пам’яті захисників України, які віддали життя за незалежність України, а зараз спочивають на полі почесних поховань Личаківського кладовища.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Садовий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *