ОСТАННІ НОВИНИ

Віталій Шабунін: «G7 не погодилось на фейкове перезавантаження БЕБ в Україні»

Андрій Котенський

|

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін про саботаж реформи Бюро економічної безпеки, яке може коштувати Україні фінансової підтримки від країн «Групи семи»:

«Міністр юстиції Денис Малюська і заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров заявляють президенту та Раді, що погодили фейкове перезавантаження Бюро економічної безпеки з МВФ і G7 – законопроєкт №10439.

Вчора посли G7 виходять із заявою, що це неправда, що вони проти цього трешу, і такі дії можуть коштувати нам фінансової підтримки (керівництво України застерегли від ухвалення реформи Бюро економічної безпеки, яка не відповідає вимогам європейської інтеграції та програми Міжнародного валютного фонду, – ред.).

Денис Малюська публічно визнає, що сказав неправду. Але прямо знову чесно-чесно так обіцяє, що от до другого читання ну прямо точно все зроблять, як просить G7.

І вже сьогодні віцепремʼєрка Юлія Свириденко, оком не повівши, парить Раді, що G7 все влаштовує і тягне закон через парламент.

Важко уявити, щоб нардепи попередніх скликань дозволили б міністрам, а тим паче клеркам з ОП так очевидно плювати собі в обличчя.

UPD. Дякую депутатам, які виявили субʼєктність і провалили фейкове перезавантаження БЕБ від Татарова\Малюски.
Шановні народні обранці, в цій напівмонархічній системі влади прямо дуже бракує субʼєктної Ради».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *