ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відвідала група сенаторів США

Андрій Котенський

|

Львів відвідала американська делегація, до складу якої увійшла група сенаторів США. Про це повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

«Сьогодні маю честь разом із Міністром оборони України Рустемом Умєровим та Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Олександром Сирським зустрічати американську делегація, до складу якої увійшла група сенаторів США на чолі з лідером більшості верхньої палати американського парламенту паном Чаком Шумером», – повідомив Павло Ткачук.

В межах візиту високопосадовці віддали шану полеглим воїнам, які поклали свої життя за незалежність і суверенітет України.

«Повсякчас демонструймо свою повагу та завжди пам’ятаємо тих, хто захищав нашу Батьківщину – мужніх і непохитних військовослужбовців ЗС України та інших складових Сил оборони нашої держави», – повідомив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *