ОСТАННІ НОВИНИ

У місті на Львівщині ФОПів зобов'язали відправити працівників до ТЦК

Ольга Денисяка

|

У Дрогобицька міська влада зобов’язала ФОПів відправити своїх працівників до Районного територіального центру комплектування та соціальної. Про це йдеться в повідомленні міської ради Дрогобича.

У міськраді заявили, що ФОПам необхідно забезпечити прибуття найманих працівників для уточнення військово-облікових даних.

«З метою дотримання правил військового обліку, виконання військового обов’язку призовниками, військовозобов’язаними та резервістами, наголошуємо на необхідності фізичним особам-підприємцям (ФОП), які зареєстровані на території Дрогобицької ТГ та використовують найману працю, забезпечити прибуття осіб (найманих працівників) чоловічої статі віком від 20 до 60 років, які проживають на території Дрогобицької територіальної громади, до Дрогобицького РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що на Львівщині всі військовозобов’язані повинні мати з собою документи, що посвідчують особу, та військово-облікові документи. Працівників ТЦК уповноважили перевіряти ці документи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *