ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуація в Авдіївці та на південному напрямку, постачання літаків F-16: Зеленський провів Ставку

Маркіян Рой

|

Президент Володимир Зеленський на Ставці Верховного головнокомандувача заслухав головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського і начальника ГУР Кирила Буданова, була також окрема доповідь щодо літаків F-16. Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

«Заслухав останні зміни в оперативній обстановці від головкома Олександра Сирського. Ситуація на всіх основних напрямках, оборонні дії та окремі наступальні операції. Надходження та витрата боєприпасів, ракет, дронів», – зазначив глава держави.

Учасники Ставки детально розглянули ситуацію на Авдіївському та Південному напрямках. Говорили про нову лінію оборони в районі Авдіївки, укріплення рубежів та подальші наміри ворога.

«Кринки – наші морські піхотинці надійно тримають плацдарм. Ворог спромігся лише на дезінформаційну операцію», – написав Зеленський.

Також була заслухана «окрема закрита доповідь щодо всього, що стосується літаків F-16. Кількість у першій партії, терміни отримання. Підготовка інфраструктури та персоналу».

«Уточнили календар подальшого навчання пілотів, техніків та отримання наступних літаків», – додав глава держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *