ОСТАННІ НОВИНИ

Сили оборони спростували заяви окупантів про повернення Кринок

Наталя Дуляба

|

Українські військові спростували заяви російського військового керівництва про повернення контролю над Кринками, що на лівобережжі Херсонщини. Про це повідомила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері національного телемарафону.

«Сили оборони півдня одразу прокоментували відповідну заяву не вельми шановного пана Шойгу і спробу відзвітувати своєму «цареві» про те, що все взяли, все зачистили, прапор [у Кринках] поставили, але чомусь побігли в інший бік», – сказала вона.

При цьому Наталія Гуменюк додала, що втеча окупантів зафіксована на відео: «Дніпро з іншого боку, а побігли вони туди, де зазвичай ховаються й куди повертаються після невдалих штурмів».

«Якщо дійсно все зачищено і всі вже вийшли на узбережжя Дніпра на лівому березі, чого ж цієї бойової доби знову чотири рази штурмували плацдарм? Самі себе?» – риторично запитала речниця Сил оборони півдня.

Нагадаємо, напередодні міністр оборони РФ Сєргей Шойгу прозвітував Владіміру Путіну про «повне зачищення українського плацдарму» у Кринках і що російська армія нібито знову зайняла позиції вздовж Дніпра на лівому березі Херсонщини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *