ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у фірми вимагають повернути укриття у дежвласність

Ольга Денисяка

|

У Львівській області правоохоронці через суд вимагають повернути у державну власність протирадіаційне укриття. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обалсної прокуратури.

Мова йде про приміщення площею понад 60 м. кв, яке знаходиться в одному із селищ Щирецької територіальної громади Львівської області. Дане приміщення розташоване в будівлі цеху місцевого підприємства і здатне розмістити 50 осіб, однак його стан є обмежено придатним.

Встановлено, що в процесі приватизації місцевого підприємства було передало новоствореному товариству у приватну власність будівлю. У складі цієї будівлі також безпідставно передано приміщення, яке є протирадіаційним укриттям, що не підлягало приватизації.

Прокурори звернулись до суду з позовом щодо повернення у власність держави вищевказаного майна та подальшого його використання для захисту життя та здоров’я громадян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *