ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Рівненщини незаконно приватизував приміщення в центрі Львова

Ольга Денисяка

|

34-річний мешканець Рівненщини незаконно приватизував приміщенням у центральній частині Львова. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про нежитлове приміщення – цокольний поверх загальною площею майже 62 м кв, який розташований у будинку на одній із центральних вулиць міста.

«Для цього обвинувачений звернувся з підробленим документами до державного реєстратора для оформлення права власності на вищевказане майно, яке на той момент перебувало у комунальній власності. В подальшому, звернувся до нотаріуса та згідно акту приймання передачі передав вищевказане приміщення до статутного капіталу одного із товариств Львова. В результаті протиправних дій відчужив незаконно набуте нерухоме майно та завдав громаді міста майнову шкоду на загальну суму 1, 5 млн грн», – йдеться в повідомленні.

Стосовно 34-річного чоловіка вже скерували обвинувальний акт до суду. Йому інкриміновано шахрайство, легалізація майна, одержаного злочинним шляхом та використання завідомо підробленого документа (ч. 4 ст. 190, ч. 1 ст. 209, ч. 4 ст. 358 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *