ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 8-річний хлопчик приніс додому знайдений у лісі старий боєприпас

Ольга Денисяка

|

18 лютого у місті Сколе на Львівщині 8-річний хлопчик приніс додому застарілий боєприпас, який знайшов у лісі. Про це повідомили в ДСНС Львівщини.

Застарілий боєприпас під час прогулянки знайшов в лісі восьмирічний хлопчик. Він вирішив самостійно принести небезпечну знахідку додому та віддати боєприпас дорослим.

Виявилось, що дитина знайшла 82 мм мінометну міну часів Другої світової війни. На щастя, ця подія закінчилась добре, ніхто не постраждав, а фахівці вже знищили цю небезпечну знахідку.

В ДСНС наголошують: щоб природна цікавість або власна необережність не призвели до лиха, слід неодмінно дотримуватися правил безпеки у разі виявлення боєприпасів або предметів, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси: не чіпати, попередити про знахідку осіб, що поруч, Відійти на безпечну відстань, на відстані не менше 100 м повідомити про небезпечну знахідку за номерами телефонів 101, 102.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *