ОСТАННІ НОВИНИ

У Тернополі росіянин запхав тіло матері до валізи і викинув у парку

Андрій Котенський

|

У п’ятницю, 16 лютого, у Тернополі на території гідропарку  «Сопільче» виявили валізу, в якій знаходився труп невідомої жінки. Про це повідомила пресслужба нацполіції Тернопільщини.

У результаті проведених слідчих та розшукових дій оперативники встановили зловмисника, що викинув валізу із трупом. Ним виявився син убитої – уродженець росії, який намагався таким чином позбутися тіла своєї 84-річної матері.

Спершу правоохоронці розглядали версію умисного вбивства, але за результатами проведеного розтину було встановлено, що жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності.

Фігуранта поліцейські розшукали в Одесі. Як з’ясувалося, чоловік разом із матір’ю проживав в різних містах України, протягом останніх 7 років вони орендували квартиру в Тернополі.

Зі слів зловмисника, жінка тривалий час хворіла та напередодні померла. Він злякався, помістив її тіло у валізу та вивіз у парк. Після цього втік з Тернополя.

Невдовзі затриманому перекваліфікують статтю кримінальної відповідальності із умисного вбивства на наругу над тілом померлого. Росіянину загрожує штраф, або до трьох років позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *