ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти знову розстріляли українських полонених

Андрій Котенський

|

У смузі відповідальності ОСУВ «Хортиця» росіяни розстріляли українських військовополонених, повідомляють Сузопутні Війська ЗСУ.

Начальник пресслужби ОСУВ «Хортиця» Ілля Євлаш у коментарі Українській правді уточнив, що це сталося біля села Веселе Донецької області, що поблизу села Роздолівка.

Водночас стало відомо, що рідні також впізнали тіла військових, які були пораненими і залишалися живими у Авдіївці очікуючи евакуації перед приходом рашистів.

УП також повідомляє, що росіяни оприлюднили відео пʼяти загиблих українських військових на опорному пункті «Зеніт». Тіла були звалені у воду. Родичі впізнали серед загиблих трьох військових, яких залишили пораненими на «Зеніті» і на момент заходу рашистів були живими. Мова про Георгія Павлова, Андрія Дубницького, Івана Житника.

Таким чином, російські військові розстріляли безпомічних неозброєних поранених, яких захопили у полон, і які не могли пересуватись.

Про долю трьох інших поранених, які потрапили у полон на «Зеніті», поки що нічого не відомо. Опізнати усі тіла на російському відео неможливо.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *