ОСТАННІ НОВИНИ

Керівнику Яворівського лісництва призначили 51 тис. грн штрафу за 60 тис. грн хабара

Андрій Котенський

|

Яворівський районний суд Львівщини виніс вирок посадовцю Яворівського лісництва Тарасу Слободі, який вимагав 60,5 тис. грн за продаж деревини із підконтрольної йому філії «Рава-Руське лісове господарство». Суд визнав Тараса Слободу винним у хабарництві та призначив 51 тис. грн штрафу, пише Zaxid.net.

Як вказано у вироку суду, який винесли у лютому 2024 року, лісничий Яворівського лісництва філії «Рава-Руське лісове господарство» Тарас Слобода у березні 2023 року отримав 60,5 тис. грн хабара за продаж деревини з території лісгоспу без оформлення необхідних документів.

Посадовця викрили правоохоронці та порушили щодо нього кримінальну справу через хабарництво.

У суді посадовець визнав свою провину та просив його суворо не карати, зокрема наголошував, що має на утриманні двох дітей. Справу розглянула суддя Наталія Швед, яка дослідила усі матеріали та призначила Тарасу Слободі 51 тис. грн штрафу з річною забороною працювати на адміністративних посадах у філії «Рава-Руське лісове господарство». Арештовану деревину передадуть на потреби ЗСУ. Вирок ще можна оскаржити.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *