ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув захисник з Львівщини, син якого перебуває в полоні

Ольга Денисяка

|

16 лютого помер 52-річний військовослужбовець Василь Терешко з Львівщини. Син Героя Артем потрапив у полон, обороняючи Маріуполь, і досі не повернувся додому. Про це повідомили у Белзькій міській раді.

Від 2019 року Герой Василь Терешко був учасником антитерористичної операції, за час повномасштабного вторгнення брав участь в обороні Київщини, воював на Миколаївському та Запорізькому напрямках.

«Поступово війна забирала здоров’я воїна, 16 лютого 2024 року серце Василя Івановича перестало битись. На превеликий жаль, Герой так і не дочекався сина Артема, який потрапив у російський полон, обороняючи Маріуполь», – повідомили в міськраді.

Кортеж з тілом Героя прибуде до Угнева в понеділок, 19 лютого, орієнтовно о 12-13 годині. Парастас і чин похорону Василя Терешка пройде також 19 лютого, поховають воїна в рідному Угневі на місцевому цвинтарі. Годину початку служби уточнять згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *