ОСТАННІ НОВИНИ

Музикант thekomakoma скасував тур та оголосив, що пішов на фронт

Маркіян Рой

|

Музикант thekomakoma у соцмережах заявив, що поповнив лави української армії та підтримав мобілізацію. Про це він повідомив в Instagram.

У соцмережі артист оприлюднив допис, у якому заявив, що підтримує мобілізацію. Свою думку він обґрунтував словами про те, що «ніхто крім нас не спасе нас». «Я підтримую мобілізацію. Є час забави, є час війни. Ніхто крім нас не спасе нас», – йдеться у заяві музиканта.

Артист зізнався, що служить у батальйоні аеророзвідки «Гроза», та закликав підписників підтримати військових донатами.

thekomakoma також повідомив, що не поїде до запланованого концертного туру.

Батальйон «Гроза» був сформований із членів «Самооборони Майдану».  Базується в Києві. У 2023 році в рамках рекрутингової кампанії «Гвардія наступу» увійшов до складу президентської бригади НГУ «Буревій».

thekomakoma – електронний проєкт музиканта та саундпродюсера Сергія Силакова з Тернопільської області. Він пише музику у стилі EDM та техно-рейв. Найвідоміші його треки: «Танцюю сам», «Зірочки», «Сонечко», «Родина» та «Водний спорт». 2022 року його пісня «Скоро зима» стала саундтреком короткометражного фільму Марії Федорченко «Маші скоро 20».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *