ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у росіян конфіскували ще два гектари землі

Ольга Денисяка

|

На Дрогобиччині у Львівській області конфіскували два гектари землі, які належали громадянину рф. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Мова йде про  4 земельні ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 2 га. Останні розташовані на території Дрогобицької об’єднаної територіальної громади.

Встановлено, що громадянин рф отримав у спадок вищевказані земельні ділянки. Після набуття права власності на земельні ділянки чоловік передав їх в оренду місцевому підприємству, за що отримував плату.

Рішенням суду землі повернули у державну власність, відповідні відомості внесено в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Нагадаємо, впродовж року на Львівщині конфіскували вже 15 земельних ділянок вартістю майже 25 млн грн, які перебували у власності громадян рф.

Нещодавно у громадян Росії конфіскували понад 4 га землі у туристично привабливих районах Львівщини. Їхню вартість оцінюють більш ніж у 10 млн грн.

Ще 4,3 га землі конфіскували у росіян на Стрийщині та Червоноградщині, 3 га – на Золочівщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *