ОСТАННІ НОВИНИ

ВАКС заарештував бізнесмена Тищенка у справі екснардепа Пашинського

Маркіян Рой

|

ВАКС обрав запобіжний захід бізнесмену Сергію Тищенку у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 363,36 млн грн застави. Його підозрюють у співорганізації разом з екснардепом Сергієм Пашинським заволодіння арештованими нафтопродуктами на майже 1 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба САП.

«Слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та застосував запобіжний захід підприємцю – одному з організаторів злочинної організації, яка заволоділа нафтопродуктами на загальну суму 967 млн грн, арештованими у справі власника так званої групи компаній «Східно-Європейська паливно-енергетична компанія» (СЄПЕК)», – йдеться в повідомленні.

Так, ВАКС частково задовольнив клопотання детективів НАБУ, погоджене прокурором САП, та застосував до Тищенка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 363,36 млн грн застави.

У САП не називають імені підозрюваного, однак як зазначив Центр протидії корупції, мова йде про власника групи компаній «Фактор» Сергія Тищенка.

Нагадаємо, що правоохоронці оголосили підозру колишньому нардепу та його бізнес-партнеру за незаконне привласнення нафтопродуктів і нанесення державі майже 1 млрд грн збитків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *