ОСТАННІ НОВИНИ

У горах Румунії знайшли тіло українця, який незаконно перетнув кордон, – ДПСУ

Ольга Денисяка

|

Вночі 14 лютого в горах на території Румунії, поблизу українського кордону, знайшли тіло українця. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Військовослужбовці відділення інспекторів прикордонної служби «Богдан» Мукачівського прикордонного загону отримали інформацію про те, що на гарячу лінію служби порятунку Румунії надійшло повідомлення про втрату орієнтування у горах одним громадянином України.

По обидва боки кордону українські та румунські прикордонники розпочали пошукові заходи, проте, через сходження лавини жодних слідів перебування у горах людей не виявили.

Близько 4 години ранку румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Затриманими виявились громадяни України. Вони повідомили, що разом із ними був ще один чоловік, який зник з їхнього поля зору.  Згодом румунська сторона повідомила, що знайшла тіло громадянина України без ознак життя.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *