ОСТАННІ НОВИНИ

Центр освіти оприлюднив демонстраційні варіанти тестів НМТ-2024

Маркіян Рой

|

Український центр оцінювання якості освіти підготував та оприлюднив демонстраційні варіанти предметних тестів, які входять до складу Національного мультипредметного тесту (НМТ). Інформацію опублікували на сайті Центру.

Для того, щоб пройти пробне тестування слід скористатися платформою «Всеукраїнська школа онлайн». Спочатку потрібно стати користувачем цієї платформи й створити в ній обліковий запис. У розділі «Курси» треба вибрати навчальний курс для 10-го чи 11-го класу, потім перейти до вкладки «Демонстраційний варіант НМТ-2024». У цій вкладці натиснути «Переглянути курс», а потім – «Зареєструйтеся». Так користувач зможе повправлятися у виконанні «демонстраційного варіанту НМТ-2024», а після його завершення дізнатися результати тестування, в яких завданнях були помилки і яку тему варто доопрацювати, щоб надолужити прогалини.

Предметні тести мають вигляд окремих pdf-файлів, тому будуть зручними для людей, у яких повільний інтернет.

Після завершення роботи можна переглянути звіт про свої успіхи. У ньому вказані кількість тестових балів, помилки та теми, які варто доопрацювати для подальшого уникнення хиб.

Нагадаємо, в МОН визначили дати проведення НМТ-2024 – з 14 травня до 19 липня. У цей період відбудеться основна і додаткова сесії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *