ОСТАННІ НОВИНИ

Ціна зеленої карти у Львові та статистика виїзду українців за кордон

Новини компаній

|

Поліс зелена карта забезпечує страхування авто більше ніж в 50 країнах Європи, Південної Африки та Близького Сходу. Він є обов’язковим, тож важливо подбати про його наявність, якщо планується подорож за кордон, або повернення до України, адже наша держава входить до системи зеленої карти.

Чому зелена карта – це must-have для будь-якого мандрівника?

  1. Вона захищає від непередбачених витрат. У разі ДТП, поліс зелена карта покриває збитки, завдані третім особам, забезпечуючи фінансову підтримку та спокій.
  2. Це ключ до безперешкодного перетину кордону. Забудьте про бюрократію та затримки – зелена карта гарантує безпроблемний в’їзд до країн-членів системи.
  3. Вона дарує впевненість у завтрашньому дні. Знаючи, що ви захищені, ви можете зосередитися на насолоді подорожжю, а не турбуватися про можливі неприємності.

Не так багато часу залишилося до літа, тож деякі львів’яни вже думають про подорожі під час відпустки. Плануючи витрати варто врахувати й придбання  полісу зелена карта для виїзду за кордон. Також врахуємо те, що в країні йде війна та багато українців, на жаль, думають про виїзд за кордон з питань безпеки. З початку повномасштабного вторгнення з України виїхало більше 25 мільйонів громадян. Проте, приємною є тенденція того, що майже така сама кількість людей повернувся назад на Батьківщину. Аби не зазнати непотрібних збитків в чужій країні необхідно застрахувати власне авто.

Від яких факторів залежить вартість зеленої карти?

Ціна полісу може коливатися в залежності від того, на який тип транспортного засобу оформлюють страхування, яка територія та термін дії зеленої карти. Найменший термін, на який поліс може бути дійсним- це 15 днів, найбільший – 1 рік. Щодо ціни, в Україні вартість зеленої карти є однаковою у всіх страховиків та вона визначається МТСБУ. Тож, можна легко та безпечно придбати зелену карту онлайн.

Де купити зелену карту та що потрібно для покупки?

Якщо хочете купити зелену карту у Львові важливо обрати найбільш надійну страхову компанію. Для оформлення потрібні будуть:

  • техпаспорт на авто
  • документ, що ідентифікує водія (паспорт, водійське посвідчення або ID-картка)

Після оформлення полісу необхідно перевірити зелену карту, роздрукувати документ та завжди мати його копію із собою, аби не мати зайвих проблем.

Більше деталей про оформлення зеленої карти можна дізнатися на сайті Finance.ua. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *