ОСТАННІ НОВИНИ

Виконувач обов’язків керівника Львівської облради Юрій Холод взяв участь у «МастерШеф»

Маркіян Рой

|

Виконувач обов’язків голови Львівської обласної ради Юрій Холод пройшов кастинг і став учасником телешоу «МастерШеф» на каналі СТБ. Чиновник з’явився в ефірі у програмі від 10 лютого.

На кастингу аматорського сезону МастерШефу львівський політик приготував яворівський пиріг та заявив, що гордиться тим, що був членом робочої групи, яка працювала над внесенням цієї страви до нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО.

«Це наша історія, такі іграшки на Львівщині робить, може, з 10 господинь. Якщо ми живемо в Україні і продовжуємо підтримувати Україну, то маємо робити такі подарунки, тому що це наша історія», – сказав Юрій Холод.

Юрій Холод з 2019 року був заступником голови Львівської обласної адміністрації. У 2020 році був обраний депутатом Львівської обласної ради від партії «Слуга народу». Тоді ж його обрали заступником голови облради, а після відставки Ірини Гримак з посади голови облради та складання повноважень її першого заступника Євгена Гірника, виконує обов’язки голови обласної ради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *