ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій під дією наркотиків тікав від поліції

Маркіян Рой

|

У Львові водій з ознаками наркотичного сп’яніння втікав від патрульних. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

«Сьогодні близько 1-ї години ночі на проспекті Свободи патрульні зупинили автомобіль, що заїхав у пішохідну зону. У 23-річного керманича виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від перевірки він відмовився», – йдеться в повідомленні.

На нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння та постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування транспортними засобами.

Чоловіка попередила, що здійснювати подальший рух заборонено. Водій скористався моментом, коли до поліцейських підійшла юрба людей і поїхав.

Патрульні одразу передали орієнтування про згаданий автомобіль і почали переслідування. Втікач ігнорував усі вказівки про зупинку, об’їхав штучну перешкоду та грубо порушував ПДР.

«Його зупинили за Львовом. На порушника оформили ще один протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, а також за невиконання вимог про зупинку та винесли постанову», –прокоментували у поліції.

На запитання, чи є заборонені предмети чи речовини в автомобілі, молодий чоловік підняв килимок біля водійського сидіння і там лежав zip-пакет з подрібненою речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

Попередня кваліфікація події за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *