ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові фармацевтична компанія відшкодувала 4 млн грн несплачених податків

Ольга Денисяка

|

Львівська фармацевтична компанія ухилялася від сплати податків. Фірма занизила податок на прибуток на понад 4 млн грн. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що упродовж 2021-2023 років відповідальна особа підприємства, що здійснює діяльність у сфері роздрібної торгівлі фармацевтичними (лікарськими) товарами, ухилилась від сплати податку та військового збору. Зокрема, було занижено та відповідно не сплачено податок на прибуток від реально отриманих суб’єктом господарювання доходів.

В ході досудового розслідування повідомлено про підозру працівнику товариства в умисному ухиленні від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) (ч. 1 ст. 212 КК України). У рамках кримінального провадження завдані збитки відшкодовано в повному обсязі – понад 4 млн грн.

Окрім цього, протягом 2023-2024 років групами підприємств, що входять до складу мережі, відшкодовано загалом понад 20 млн грн несплачених податків та зборів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *