ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинуло двоє захисників із Новояворівська

Андрій Котенський

|

На щиті до Новояворівська повертаються відразу двоє наших Захисників – 40-річний Олег Данило, а також 23-річний Максим Драницький. Про це повідомила Новояворівська міська рада.

Життя бійця Олега Данила обірвалося на Донеччині 6 лютого 2024 року. Йому було 40 років.

Олег Іванович Данило народився 26 травня 1983 року у селі Мужиловичі. Проживав у Новояворівську і навчався у Новояворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3. Після школи вступив у Національній університет «Львівська політехніка», де здобув кваліфікацію за напрямом «Інженерна механіка». Працював приватним підприємцем у селі Старичі. З початком повномасштабного вторгнення добровільно пішов захищати Україну.

Олег любив подорожувати і пізнавати щось нове. Під час відпочинку віддавав перевагу екстримальним спускам по гірських річках чи байдарках, а також дуже любив книги.

У Олега залишились батько та брат зі сім’єю.

Прощання та чин похорону відбудуться в суботу, 10 лютого по в храмі Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ села Старичі о 12:00.

Поховають Героя на місцевому цвинтарі села Старичі.

Максим Драницький загинув 7 лютого 2024 року поблизу Красногорівки, Донецької області. Молодому Герою було всього 23 роки.

Максим Богданович Драницький народився 14 серпня 2000 року у місті Новояворівськ, навчався у Новояворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3, 10-11 класи закінчував у Шклівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Мар’яна Корчака. Вищу освіту отримав у Львівському державному університеті внутрішніх справ і отримав спеціальність «Право». Працював у Львівському районному управлінні поліції на посаді дізнавача. З початку січня 2024 виїхав на Донецький напрям захищати Україну.

Максим був спокійним, багато читав, любив спорт, а особливо футбол.

У Максима залишились батько, мати, брат, сестра та дівчина.

Прощання та чин похорону відбудуться в суботу, 10 лютого в храмі свв.апп.Петра і Павла у м.Новояворівськ о 15:00. Поховають Героя на місцевому цвинтарі м.Новояворівська.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *