ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським комунальникам дозволили взяти 21,5 млн грн кредиту на нову техніку

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада дозволила взяти трьом шляхово-ремонтним підприємствам кредит на 21,5 млн грн для купівлі нової ремонтної й снігоочисної техніки. Відповідну ухвалу прийняли на сесії 8 лютого.

Дозвіл на отримання кредиту дали ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району» (9,5 млн грн), ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Залізничного району» (6 млн грн) та ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району» (6 млн грн).

Кредит підприємства візьмуть на 5 років, процентна ставка змінна і залежатиме від своєчасності оплати.

За ці гроші комунальники мають придбати три екскаватори та мінінавантажувач:

Як додають у пресслужбі Львівської міськради, нової техніки комунальні служби потребують, аби покращити швидкість і якість ремонту, а також прибирання вулиць.

При цьому Шевченківське ШРП зараз не має екскаватора, бо свій воно торік віддало для потреби фронту.

«Екскаватори JCB у своєму складі мають різне навісне обладнання. Зокрема фрезу, якою зарізають ями на дорогах під час асфальтування, а також обладнання, яке як порохотяг може прибирати дороги від піску і намулу. Щодо мінінавантажувача, то він також може зарізати ями. Також у комплекті має підмітальну щітку, відтак ним ШРП зможе чистити тротуари», – пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Орест Тимчишин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *