ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка намагалась незаконно привласнити ділянку за 2,7 млн грн

Ольга Денисяка

|

Мешканка Львова підробила документи, щоб привласнити земельну ділянку в одному з районів міста. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачена, намагалася шахрайським способом заволодіти земельною ділянкою у місті Львові. Для цього жінка із підробленими документами звернулась до державного реєстратора для оформлення права власності.

«В останніх містились недостовірні відомості щодо господарської будівлі – сараю, який їй нібито належить. У той час вона самовільно зайняла ще більшу земельну ділянку та збудувала на ній житловий будинок. Лише після цього вона звернулась до міської ради, щодо виділення їй цієї ділянки для обслуговування збудованого будинку. Проте у цьому обвинуваченій було відмовлено», – йдеться в повідомленні.

Завдяки прокурорам попереджено заподіяння громаді міста матеріальних шкоди на суму близько 2,7 млн грн.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 52-річної жінки. Її обвинувачують у незакінченому замаху на шахрайство, самовільному будівництві будівлі на самовільно зайнятій земельній ділянці, а також у пособництві у підробленні офіційного документа та використанні завідомо підробленого документа (ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 197-1, ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358, ч. 4 ст. 358 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *