ОСТАННІ НОВИНИ

Загинув український пілот Владислав Риков

Андрій Котенський

|

У середу, 7 лютого, під час виконання бойового завдання загинув український пілот Владислав Риков,. Про це повідомив  побратим Рикова, пілот-штурмовик Ростислав Лазаренко.

На рахунку Владислава Рикова було 385 успішних бойових вильотів.

«Вчора мені вирвали серце. 07.02.2024 під час виконання бойового завдання загинув мій бойовий братик, член нашої бойової сімʼї, мій заступник – Владислав Риков. На його рахунку 385 бойових вильотів – це був найкращий льотчик і командир, якого я знав. Він прикривав мою спину з початку повномасштабної війни як на землі, та і в повітрі, підготував велику кількість як бойових ведених, так і ведучих. Для мене це надзвичайно тяжка втрата, так як за цих майже два роки війни, Влад завжди був поруч і всі проблеми ми вирішували разом. Влада мало хто знав, але його історію я розповім згодом, бо про таких людей потрібно знати і памʼятати – він віддав життя за наші життя, за нашу свободу і за нашу Україну!», – повідомив Лазаренко.

У Владислава Рикова залишилась дружина і маленька донька.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *