ОСТАННІ НОВИНИ

Росія обстріляла Селидове на Донеччині, є загиблий та поранені, серед них – дитина

Маркіян Рой

|

На Донеччині унаслідок нічних обстрілів Селидового загинула одна людина, ще семеро поранені, серед них – дитина. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Щонайменше 1 людина загинула і 7 поранено внаслідок нічних обстрілів  Селидового. Серед поранених – дитина 2017 року народження», – зазначив Вадим Філашкін.

За словами очільника ОВА, росіяни сім разів обстріляли місто – пошкодили 7 багатоповерхівок, 3 приватні будинки, 3 заклади освіти та адмінбудівлю. Крім того, постраждали 8 автомобілів.

За даними Донецької обласної прокуратури, 8 лютого 2024 року, близько 00:30, війська рф здійснили масований ракетний обстріл м. Селидового. Під вогнем окупантів вкотре опинилась житлова забудова, де поряд з приватним сектором знаходяться багатоквартирні будинки.

В результаті атаки росіян на мирне місто отримали поранення 7 цивільних – 5 жінок віком від 18 до 88 років, 51-річний чоловік та 6-річний хлопчик. Їх доставлено до лікарні з мінно-вибуховими травмами й забоями. У дитини, до того ж, діагностовано різану рану голови.

Шестеро постраждалих перебували за місцями мешкання, а одну з жінок, яка працювала сторожем та знаходилась у службовому приміщенні, деблокували з-під завалів зруйнованої адміністративної будівлі.

Крім того, за місцями влучань ворожих ракет, тип яких наразі з’ясовується, пошкоджено декілька житлових будинків та навчальних закладів, частину з них понівечено вщент.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Вадим Філашкін, Донецька обласна прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *