ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині підпільно виготовляли алкоголь відомих марок

Ольга Денисяка

|

Бюро економічної безпеки викрило на Львівщині організовану групу, яка виготовляла фальсифікований алкоголь. Про це йдеться в повідомленні БЕБ.

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили організовану групу, яка незаконно виготовляла та продавала алкогольні напої відомих марок. До її складу входили 5 осіб. Підозрювані працювали без ліцензії та без державної реєстрації субʼєкта господарювання.

«Слідством встановлено, що впродовж серпня – жовтня 2023 року учасники групи незаконно виготовляли та зберігали  контрафакт у гаражних приміщеннях на Львівщині. Фальсифіковані алкогольні напої маркували підробленими марками акцизного податку, а готову  продукцію продавали у Львівській області», – йдеться в повідомленні.

Детективи провели обшуки, вилучили та арештували обладнання для незаконного виготовлення алкогольних напоїв, понад 3 тис. літрів готової продукції, спирт, підроблені марки акцизного податку тощо. Орієнтовна вартість фальсифікату становить понад пів мільйона гривень.

Наразі пʼятьом особам повідомили про підозру за ч.3 ст.28 – ч.2 ст. 204, ч.1 ст.204, ч.1 ст. 199 КК України. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *