ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні з Польщею 61-річний чоловік зізнався, що проковтнув пакет з гашишем

Маркіян Рой

|

У пункті пропуску «Краківець» намагався виїхати з України в Польщу 61-річний мешканець Сум, який зізнався, що проковтнув пакет з гашишем. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

61-річний уродженець міста Суми прямував до Польщі сьогодні вдень. Для проходження контролю водій Volkswagen обрав смугу «зелений коридор». Під час проходження контролю відбулося спрацювання службового собаки прикордонників натренованого на пошук наркотичних речовин.

«У ході спільної з оперативними співробітниками та митниками перевірки чоловік зізнався, що напередодні ковтнув пакунок з гашишем вагою понад 40 грамів. Дурман українець мав намір перевезти для особистого вжитку», – йдеться в повідомленні.

За цим фактом прикордонники поінформували відповідні правоохоронні органи. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *