ОСТАННІ НОВИНИ

Сергій Притула: «В СБУ є справжні герої, а їхні колеги їх ганьблять, стежачи за журналістами»

|

Волонтер, колишній телеведучий, громадський діяч Сергій Притула про стеження за журналістами-розслідувачами Bihus.info, яке, як вони з’ясували, проводив департамент захисту національної державності СБУ:

«Я знаю багато дуже гідних хлопців і дівчат з СБУ. Справжніх героїв, про подвиги яких колись напишуть книги та знімуть фільми. Виявлення ворожих агентів в Україні, робота в тилу ворога на тимчасово окупованих територіях і на території РФ, розмотування клубка попів з погонами під рясами…

Фонд на постійному контакті з Центром спеціальних операцій «А» СБУ щодо забезпечення різноманітними приблудами, якими щодня мінусуються вороги на нашій землі.

І тому так боляче усвідомлювати, що цих людей так безсоромно ганьблять колеги, які працюють з ними під одним дахом установи, за бюджетні кошти організовуючи стеження за журналістами-розслідувачами Bihus.info замість колаборантів і ворогів.

За журналістами “Бігуса” не треба стежити. Треба стежити за фігурантами їхніх розслідувань!

Маю сподівання, що з цього прецеденту Служба безпеки зробить висновки. На користь України, а не окремих персоналій».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *