ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили схему незаконного продажу дерев

Ольга Денисяка

|

Службовців однієї із філій ДП «Ліси України» та директора лісопильної фірми на Львівщині підозрюють у незаконній реалізації деревини. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, між лісовим господарством та товариством було укладено договір на відпуск деревини породи «Ялиця біла». Однак, в подальшому, службові особи лісгоспу у змові з директором товариства заволоділи заготовленою лісопродукцією державного підприємства, на якому працювали.

«Для цього вони здійснили навантаження деревини на вантажний автомобіль товариства. Після чого забезпечили його відпуск без товарно-супровідних документів, які б підтверджували законність продажу лісництвом даної деревини та без здійснення обліку деревини», – йдеться в повідомленні.

Лісничому та майстру лісу однієї із філій ДП «Ліси України», а також директору лісопильного товариства повідомили про підозру. Їм інкримінують заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191 КК України). Слідчі дії тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *