ОСТАННІ НОВИНИ

Вилучену на Львівщині білоруську вантажівку передадуть для ЗСУ

Ольга Денисяка

|

Арештовану у Львівській області вантажівку білоруського підприємства передадуть на потреби армії. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Суд задоволив клопотання прокурорів про звернення арештованого майна в дохід держави. Мова йде про вантажний автомобіль із фургоном рефрежиратором. Вартість якого становить майже 5 млн. грн. Він був конфіскований у ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом підробки офіційних документів (ст. 358 КК України).

Попередньо встановлено, що на території одного із підприємств Львівщини перебував вантажний автомобіль, який належить юридичні особі республіки білорусь, без номерних знаків та із порушенням термінів дозволеного перебування. Досудове розслідування триває.

Відтак, вказане авто буде служити для військових, з метою покращення мобільності підрозділів, забезпечення виконання ними бойових завдань, що допоможе ефективніше боротись з ворогом та наблизити нашу перемогу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *