ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 20-річний хлопець підробляв перепустки на комендантську годину

Ольга Денисяка

|

20-річний мешканець Львівщини продавав підроблені перепустки, які надають можливість переміщення у комендантську годину. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, мешканець Львівщини створив профіль у соцмережі Instagram, у якому пропонував незаконно купити перепустки, які надають можливість переміщення в умовах комендантської години. За документ просив часткову передоплату на банківську картку. Після цього виготовлену перепустку передавав «клієнтам» через третіх осіб. Задокументовано три таких випадки.

Окрім цього, підозрюваний за гроші підробив тимчасове посвідчення військовозобов’язаному з відміткою про зняття з військового обліку. Вартість такої «послуги» він оцінив у 40 тис. грн.

Його затримали в порядку ст. 208 під час отримання коштів. 20-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактами шахрайства та підроблення документів (ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 358 КК України).

Слідчі дії тривають. Встановлюються інші причетні особи.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *